RockStation

Már itt van a kanyarban az Eclipse új lemeze

Az első dal már szabad préda

2023. május 29. - moravsky_vrabec

eclipse2023.jpg

A svéd hard rock alapcsapat a napokban jelentette be a friss lemez érkezését; a Megalomanium címet kapott dalcsokor 11 tételt tartalmaz majd, a nyitódalt egy videó kíséretében már meg is tudjuk mutatni.

Erik Martensson, az Eclipse gitáros-énekes-főnöke több más projektből is ismerős lehet, például a Ronnie Atkins-szel közös Nordic Union-ból. De a főbanda is igen aktív: a Megalomanium már a tizedik albumuk lesz. A megjelenést szeptember 1-re tűzték ki, így várható, hogy a most bedobott The Hardest Part Is Losing You mellé még érkezik pár kedvcsináló. Az Eclipse június 4-én, vagyis most vasárnap a Barba Negrában lép fel a Powerwolf vendégeként, addig is itt a videó, meg persze a borító és a dallista is. 

Eclipse - Megalomanium dallista: 
01. The Hardest Part Is Losing You
02. Got It!
03. Anthem
04. Children of the Night
05. Hearts Collide
06. I Don't Get It
07. The Broken
08. So Long, Farewell, Goodbye
09. High Road
10. One Step Closer to You
11. Forgiven

eclipse_megalomaniumcd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9518133664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum