RockStation

Alig egy év után már érkezik is az új Eclipse album

2024. július 06. - moravsky_vrabec

eclipse2024.jpg

A svéd hard rock csapat termékeny korszakát éli mostanság. Legutóbbi nagylemezük, a Megalomanium tavaly ősszel jelent meg, a héten pedig bejelentették a folytatás érkezését is.

A folytatást ez esetben szó szerint érthetjük, az új album címe ugyanis Megalomanium II lesz. Magnus Henriksson gitáros ígérete szerint a lemez csordultig lesz töltve hatalmas refrénekkel, csodás dallamokkal, és elképesztő gitárjátékkal. "Még szerencse, hogy én elfogulatlan vagyok" - tette hozzá viccesen. A Megalomanium II szeptember 20-án érkezik a Frontiers kiadó gondozásában, az előzetes dal és videó pedig a The Spark című dalhoz készült.

Időközben kiderült, hogy a korábban 7" kislemezen kiadott Apocalypse Blues és a Falling to My Knees is ott figyel majd az albumon, meg is mutatjuk ezeket is, hátha eddig kimaradtak. A zenekart tavaly év végén egy prágai klubkoncerten csíptük el, ha érdekel, milyenek voltak a maroknyi cseh közönség előtt (SPOILER: nagyon jók), ITT elolvashatod. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3818441487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum