RockStation

Tömény kislemezzel tér vissza a hazai prog-rock színtérre az Autopilot

2023. augusztus 04. - sunthatneversets

01-photo_by_richard_horvath.jpgAz új, Aena című EP a Mastodon, Tool, Alice in Chains vagy éppen Pink Floyd és Paradise Lost hatásokat egyaránt felmutató négyesfogat soron következő nagylemezének előfutáraként jelent meg. A rock/metál undergroundból és a jazz, illetve pop világából vegyesen érkezett tagok mellett a felvételeken hallható a Turbo zenekarból ismert Dure játéka is - az ő általa hozzáadott fűszerrel lett igazán kerek a dalok íze

Az Autopilot új EP-je a nagylemez előfutárának ígérkezik; a dalokat a zenekar dobosa, Magda Zsolt vette fel és keverte meg, a masterért pedig a basszusgitáros, Köge felelt. A srácok nem hobbisták, korábban Sipos Ábrissal (The Royal Freak Out) együtt a Pinewood Studio színeiben dolgoztak együtt más zenekarok anyagain is. 

autopilot-aena-cover.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr518185839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum