RockStation

Monastery és Exodikon az I AM MORBID előtt augusztusban!

2023. augusztus 06. - sunthatneversets

i-am-morbid-2023.jpgAhogyan arról már korábban hírt adtunk, augusztusban különleges turnéra indul az amerikai I AM MORBID, melynek budapesti állomása is lesz, augusztus 15-én az Analog Music Hall-ban. A MORBIDFEST 2023 körút apropója pedig az emlékezetes és a death metal színtért meghatározó 93-as Morbid Angel lemez, a ‘Covenant’ 30 éves jubileuma.

Hogy hol a kapocs? Az I AM MORBID élén a Morbid Angel alapító frontembere, David Vincent áll, ő maga hívta életre 2017-ben.

A ‘Covenant’ album dalai mellett a Vincent érás Morbid Angel klasszikus albumok - az ‘Altars of Madness’, a ‘Blessed Are The Sick’ és a ‘Domination’ - nótái közül is felcsendülnek majd.

Az estét két különleges hazai banda nyitja, a budapesti EXODIKON és a zalaegerszegi death metal csapatás, a MONASTERY. Utóbbi egyébként a turné több állomásán is részt vesz majd, szeptemberben pedig új lemezzel jelentkezik. További infók az estéről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1918186249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum