RockStation

RockNuggets Vol90. / Skin Thief - Everything is Empty Everything is One (2023)

2023. augusztus 29. - KoaX

a0763053993_10.jpg

Ha azt mondom, hogy Ausztrália, akkor minden rockernek elsőre az AC/DC ugrik be, pedig ott van Nick Cave is vagy a Wolfmother! Azonban most nem ezekről a zenekarokról lesz, hanem egy kis trióról, a Skin Thiefről, akik a kis klubokat járják, hogy szépen lassan egyre nagyobbra és nagyobbra nőjenek. Ehhez meg itt a harmadik anyaguk, ami már meg is jelent. Itt van az  Everything is Empty Everything is One.

A harmincöt perces album meglepő lesz, annak, aki követi a cikkeimet, de ez egy instrumentális anyag. A post-rock jelző illik a legjobban erre a hat számra, amit a trió játszik. Nagyon tetszik, hogy ennél az anyagnál is, sok középtartományt hallok a fülesben és nem feltétlen a negatív, mély irányba akar eltolni a zene, mint azt mostanában sok album tette. Sokkal inkább egy amolyan pozitív megközelítést érzek a dalokban, ez egy vidámabb anyag. Érdekes, hogy ebben az évben nagyon sok instrumentális zenekart fedeztem fel, amik egytől egyig nagyon erős anyaggal rukkoltak elő, így év végén nehéz dolgom lesz. Erre a listára került fel a Skin Thief is mert egyszerűen nem tudom kikapcsolni.

 4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4618197399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum