RockStation

Új dallal és videóval jelentkezett az Amaranthe

2023. október 05. - moravsky_vrabec

amaranthe-2023e.jpg

A svéd Amaranthe következő nagylemeze jövő februárban érkezik, a kellő mértékű ráhangolódást most egy újabb videóval segítik elő.

Egy ideje már szállingóznak a hírek a popmetalban erős Amaranthe háza tájáról, ezt most egy új dallal és a hozzá kapcsolódó videóval fejelték meg. De nézzük, mit tudunk eddig:

Júniusban mutatkozott be a zenekarban az extrém vokálokért felelős Mikael Sehlin, ezzel egyidőben tették közzé az első friss videót, ami a Damnation Flame dalhoz készült. Még a nyár folyamán bejelentették a hetedik nagylemezt is, azóta tudjuk, hogy jövő február 23-án érkezik, a címe pedig The Catalyst lesz. Nem sokkal később újabb jó hír érkezett a rajongóknak, ugyanis megtudhatták, hogy a zenekar pár nappal a lemez megjelenése után Magyarországon lép fel. A koncert március 8-án lesz a Barba Negrában, a Dragonforce és az Infected Rain társaságában.

Ennyi volt az ismétlés, most pedig a friss hír: a három énekessel kiálló brigád egy újabb dalt is megmutatott a friss eresztésből: az Insatiable ismét egy látványos videóval körítve érkezik. Nem is szaporítjuk a szót, íme a friss videó, alatta pedig a nyáron megjelent elődje.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5218227805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum