RockStation

Tribute Halloween - A népszerű koncertsorozat visszatér a Dürer Kertbe!

2023. október 17. - BETH

thumbnail_tribute_halloween.jpg

Négy év kihagyás után, halloweeni hangulatban tér vissza a Tribute Maffia fesztiválja, ahol a legnépszerűbb rock és metál bandák dalai kelnek életre a Dürer kert termeiben. Október 28-án elsősorban a metal és a grunge zene rajongói lehetnek elégedettek, de a programokat elnézve igazi különlegességekre számíthatunk. 

A Tribute Maffia 2011 óta szervez nagysikerű fesztiválokat különböző helyszíneken, de talán nincs még egy olyan klub, ami a hosszú évek alatt ennyire eggyé vált volna a tribute koncertekkel, mint a Dürer Kert. A régi Dürer termei évente többször is megteltek a hangulatos bulikon, de ilyen méretű és ennyi zenekart felvonultató estére 2020 februárja óta nem volt példa. 

Ugyan az átmeneti időszakban sem maradtak rendezvények nélkül a tribute zenekarok kedvelői, mivel számos koncerthelyszínt vettek be a Tribute Maffia csapatai az elmúlt években is, azonban ilyen nagyszabású, két termes őrületre a megfelelő helyszín hiányában nem kerülhetett sor, egészen mostanáig. Az idén idén 15 éves, Duna partra költözött Dürer Kert nagytermének nyári átadásával végre az utolsó akadály is elhárult: október 28-án egy ütősnek ígérkező programmal tér vissza a népszerű koncertsorozat. 

Erre az estére több zenekar is különleges programmal készül. Az autentikus megjelenéséről és teltházas bulijairól  ismert debreceni Evermind (Nirvana tribute) műsorában, az In Utero megjelenésének 30. évfordulója alkalmából kiemelt hangsúlyt kapnak a Nirvana utolsó nagylemezének dalai. 

thumbnail_evermind_nirvana_tribute.jpg

Fotó: Tribute Maffia Facebook

Az idén a Szigeten is hatalmas bulit csapó Scary Guyz (Metallica tribute) legénysége a Tribute Halloween buli előtt pár hétre magára zárta a próbaterme ajtaját. A céljuk pedig nem más, mint még tovább finomítani, illetve tökéletesíteni a zenekar hangzását, annak érdekében, hogy a Dürer nagytermében minden tekintet rájuk szegeződjön.

thumbnail_scary_guyz_metallica_tribute.jpg

Fotó: Tribute Maffia Facebook

A Subscribe pályája eleje óta rója le tiszteletét a Rage Against The Machine munkássága előtt, van, hogy saját koncertjeik előtt is RATM dalokkal melegítik be a közönségüket. Október 28-ára a Los Angeles-i zenekar legismertebb és néhány kevésbé ismert, de hasonlóan erős dalai közül válogattak össze egy extrém hosszú műsort.thumbnail_rage_against_the_machine_by_subscribe.jpg

Fotó: Tribute Maffia Facebook

A Grain (Korn tribute) mindig is második otthonaként tekintett a Dürerre, ezért egy rendkívül exkluzív műsorral készülnek hazatérni. A szokás szerint látványos és energikus előadásukat ez alkalommal egy masszív Queen of the Damned filmzenés blokk és néhány kiváló vendégénekes is színesíti majd!

grain_korn_tribute.jpeg

Fotó: Tribute Maffia Facebook

A Late Night Sex – The Pretty Reckless tribute 2 évnyi kihagyás után, felfrissült felállással tér vissza a színpadra. A régi és új TPR kedvenceket hatalmas erővel adják elő, a dögös énekes csaj, és a zúzós zenekar az eredeti formációhoz hasonlóan minden bizonnyal jó néhány hajkoronát meglobogtat majd!

Az este további fellépői a Diamondeyes, a SuperunknownS és a Grunge Electrtic, akik a Deftones, a Soundgarden és a Pearl Jam életműve előtt tisztelegnek majd.

A koncertek után is érdemes maradni, hiszen a Monster Pie Party csapata egy hatalmas házibulit fog csapni a ’80-as, ’90-es, és ’2000-es évek legnagyobb rock és metal slágereivel. 

A szervezők tájékoztatása szerint az esemény után kiemelkedő az érdeklődés, ugyanis a jegyek több mint 50%-a már elővételben gazdára talált.

Esemény itt 

Jegyek itt 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218236161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum