RockStation

Megjelent az anyámkínja zenekar második EP-je

2023. november 02. - rockstation

anyamkinja.jpgGyere el velem címen új anyaggal jelentkezett az anyámkínja zenekar. A 2020-ban alakul pop-punk kvintettnek ez más a második anyaga, az első a három számos Szabadon című EP volt.

"Az anyámkínja 2020-ban alakult, korábban más zenekarokban együtt játszó baráti társaságból, ami mára egy komoly, igazán tökös pop-rock-punk zenekarrá érett. A zenekar felállása hangszeres szempontból klasszikus, viszont a nemek aránya egy rock zenekarhoz képest nem túl szokványos. A két gitároson kívül mindenki lány. Szövegeink kizárólag magyar nyelvűek, koncertjeinken egy dal kivételével saját dalokat játszunk."

"Első fellépésünk a 2022-es Fülesbagoly tehetségkutató döntőjében volt, így igazán friss produkció vagyunk, bár a anyámkínja zenekar egytől egyig rutinos, sokat tapasztalt tagokból áll. Célunk, hogy igazi közönséggel rendelkező koncert zenekar legyünk, és az élet megfejtését másra hagyva szórakozzunk, szórakoztassunk. Ami esetleg apropóját adhatja egy megjelenésnek, hogy a napokban jelent meg (zenemegosztókon) Gyere el velem című 4 számos mini albumunk. Korábban készítettünk egy 3 számos kislemezt, Szabadon címmel."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9718247951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum