RockStation

Suicidal Angels: headliner turné budapesti állomással!

Profanation over Europe 2024 tour

2023. november 18. - theshattered
suicidalangelskoncert.jpgA covid okozta lezárások utáni első önálló headliner turnéjára indul a Suicidal Angels, melynek budapesti állomása is lesz, március 13-án a Barba Negrában! Ráadásul az új SA lemez is a kanyarban.

 
 
A turné vendégeként Athénból jön a CRIMSON FIRE. A görög hard és heavy metal csapat számlájára írható három lemez és megannyi koncert például az Uli Jon Roth, Anvil, Exciter, Tokyo Blade, Cloven Hoof társaságában.
 
 

De itt lesz a luxemburg-i Fusion Bomb is, amely nem egy tipikus thrash metal banda. Feszegeti határait, soron következő nagylemezén pedig kifejezetten nagy hangsúlyt fektet majd a 90-es évek experimentális thrash vonalára, amely akkoriban nem kaphatott nagy figyelmet a grunge betörése miatt. A Fusion Bomb zenélt a Megadeth, a Tankard, a Trivium, a Krisiun és a Blind Illusion előtt is.
 
 

 
Szuper hír: a csomagot csupán 999 forintért is megnézhetitek, ha regisztrációs jegyet vásároltok:
 
 
 
Esemény:
 
 
#suicidalangels #crimsonfire #fusionbomb #metal #thrashmetal #hmusichungary #barbanegrabudapest
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2118261013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum