RockStation

Érkezik ICE-T életrajzi könyve

2023. november 29. - KoaX

0bodycount2018_17.jpg

Noha ICE-T elsősorban rapperként vált ismertté, azért színészként is szép karriert futott be. Aztán meg ugye jött a sokak által kedvelt Body Count nevű zenekara, így alap, hogy mi is tűkön ülve várjuk, hogy Dudich Ákos a Konkrét Könyvek égisze alatt mikor is hozza ki 2024 folyamán a könyv magyar nyelvű változatát Egy gengszter útja Hollywoodig címmel. Ha szeretnéd bebiztosítani magad egy példánnyal IDE kattintva teheted meg!

Ice-T egy hiphop-ikon, a gangsta rap stílus megteremtője. A tévénézők Odafin „Fin” Tutuola nyomozóként is ismerhetik az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály című sorozatból. Ám Ice-T igazi története ott kezdődik, ahol a hírverés és a címlapok véget érnek.
Az ICE-T – Egy gengszter útja Hollywoodig egy nyers, cenzúrázatlan önéletrajz, amelyben Ice-T nem fél kimondani a véleményét, bármilyen témát érint is élete bemutatása közben. Árvaként nőtt fel a bandáktól hemzsegő Los Angeles South Central negyedének utcáin, aztán négy évet húzott le az amerikai hadseregben a „Tropic Lightning” (Trópusi villám) néven emlegetett 25. gyaloghadosztály katonájaként, majd visszatérve a civil életbe, profi betörővé és nagymenő stricivé avanzsált. Végül egy kis híján végzetes autóbaleset formájában megkapta azt a sorsfordító jelet, aminek hatására szakított a bűnözéssel, a saját útjára lépett, és istenadta tehetségének köszönhetően nemzetközi sztárrá vált. A raperként már befutott Ice-T közben megalakította a Body Countot, egy metálbandát, amely Milánóban épphogy megúszta a lincselést, a frontember pedig sokáig küzdött az önjelölt cenzorokkal a Cop Killer (Rendőrgyilkos) című slágerük miatt. Hollywoodi karrierje pedig csak ezután kezdődött.
Popkulturális pályafutása őszinte bemutatása közben, mintegy mellesleg, soha nem hallott történeteket oszt meg olyan barátairól, mint Tupac, Dick Wolf, Chris Rock és Flavor Flav. Végül, de nem utolsósorban, Ice-T elmondja kendőzetlen véleményét a házasságról, a monogámiáról, a hiphop-szcéna aktuális állapotáról, a filmiparról, valamint legfrissebb szenvedélyéről, a harcban álló bandák közötti közvetítésről, és a veszélyeztetett fiatalok mentorálásáról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2118269223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum