RockStation

RockNuggets Vol125. / Heavy Moon - Astral Highway (2023)

2023. december 07. - KoaX

a0825402340_10.jpg

Eleged van már abból, hogy állandóan azt a zenét hallgatod, amiben teli torokból ordít az énekes? Szükséged van valami lazításra, de a madárcsicsergés unalmas? Bírod a visszhangos gitár témákat, amik elrepítenek egy másik világba? Akkor a Heavy Moont neked találták ki!

A kanadai zenekar rendkívül aktív. Iszonyatos mennyiségű lemeze van a Heavy Moonnak. Akarom mondani, nem is zenekar, hiszen ez egy stúdiós, szóló projekt, de akkor is érdemes nekimenni a bitang mennyiségű kiadványnak. A legutolsó Astral Highway-nek már a neve is igen beszédes. Egy olyan progresszív utazáson lehet részed, amit talán Hendrix is átélt anno, azzal a különbséggel, hogy itt nincs totál kicsavarva a torzító pedálon a gain. Sőt, itt nagyon torzító pedál sincs, ezért is írtam azt, hogy egy kellemes laza lemezről beszélhetünk, amire nem kell száz százalékosan odafigyelni. A háttérben, lazításhoz tökéletesen megfelelő arra, hogy az ember a fárasztó nap után kikapcsoljon. Aki imádja a különböző effektekkel teletűzdelt psyrock-ot, annak ez egy kötelező darab!

4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5718269209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum