RockStation

Hazai black metal megjelenések - Sun & Moon Records hírek

2024. január 23. - rockstation

406550073_696062315836406_6793286453113552945_n.jpg

Az erdélyi Sun & Moon Records a tavasz elején három digipak formátumú CD kiadvánnyal, köztük két bemutatkozó lemezzel és egy visszatérő albummal fog jelentkezni. /Fotó: Svoid/

A március 8-án érkező Holdlajtorja és Lidérc korongok a hazai black metal underground ismert zenészeihez köthetők. Az előbbi, és az irányzat progresszív vonalát képviselő formációban a Vorkuta, a Leiru, a Sír, illetve a Cave Altar egyes muzsikusait találjuk, a szegedi Lidérc Profán Mystérium című bemutatkozásától ortodox black metalra számíthatunk. Az utóbbi formációt egyebek mellett az Infectus, a Lepra és a Niedergang soraiból ismert zenészek alkotják.

A black metal vonalon indult, majd a dark rock felé távolodott miskolci Svoid pedig nyolc év szünet után, március 11-én fog jelentkezni a visszatérő Neptunian koronggal. A kiadványok már előrendelhetők a Sun & Moon Records hivatalos elérhetőségein keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8418308513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum