RockStation

40 éves a Bon Jovi első albuma, masszív újrakiadással ünneplik

2024. január 30. - moravsky_vrabec

bon-jovi-1984.jpg

A szupersztár hard rock csapat bemutatkozó albuma, a saját magukról elnevezett Bon Jovi 1984 januárjában jelent meg. A kerek évforduló fényét egy bónuszdalokkal felspécizett "Deluxe Edition" hivatott emelni.

Jon Bon Jovi és zenekara 40 év alatt 15 nagylemezt készített, amelyekből több mint 130 millió fogyott. A jubileumi kiadvány azonban nem egy válogatáslemez, hanem a Bon Jovi Deluxe Edition, az első nagylemez különleges verziója lett. A csomagban összesen 18 dal található, az eredeti kilencen felül ugyanennyi bónusz. 

A lemez legismertebb dala, a Runaway mindjárt 4 változatban is meghallgatható; egy korai demófelvételtől egy későbbi, dupla gitárszólós, kibővített verzióig bezárólag követhetjük a dal evolúcióját. Itt van még a Come Back egy demója, valamint 4 japán koncertfelvétel 1985-ből, újrakeverve. A digitális változat már meghallgatható a különféle platformokon, a fizikai kiadások tavasszal érkeznek: a vinyl március 24-én, a kazetta április 5-én

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5318312795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum