RockStation

Megjelent a Morhord lemeze, a Bloodshed

2024. február 04. - rockstation
bloodshed_promo.jpegFebruár 1-én megjelent a Morhord új, Bloodshed című albuma. A lemezen 8 szám szerepel, valamint bónuszként felkerült az egyik dal magyar nyelvű változata. 

"A felvételek a tavalyi ősz folyamán készültek, a Misfit River zenekar dobosának, Dudás Sándornak a vezényletével, valamint a keverés és a mastering is az ő kezemunkáját dícséri. A borítót tervezte és rajzolta Magyari Krisztina. A Chasing The Demon klippet Szabó Gáborral (SzikeFoto) forgattuk. Ezúton is köszönjük szépen segítségüket és munkájukat!

A számok már évekkel korábban megszülettek, 4 évvel ezelőtt meg is jelent egy klip, az album első számára, de ezután tagcserék hátráltatták a zenekart a továbblépésben. A Sinner Awekeninget természetesen újra felvettük, s a lemezen már az új verzió hallható.
Időközben a dalok jobban kiforrtak, a zenekari tagság is összekovácsolódott. Stílusilag nem szeretjük magunkat beskatulyázni, de talán a dallamos death metal áll hozzánk a legközelebb, s az új lemez is ezen az úton megy tovább.
Az elmúlt hetekben megjelentettünk ízelítőként egy klippet és egy szöveges videót, melyeket itt tudtok megnézni:"
 

Az album CD formájában, limitált darabszámban kapható koncerteken, illetve rendelhető a zenekartól, valamint hamarosan meghallgatható lesz az ismert zenemegosztó platformokon. Lemezbemutató koncert február 9-én a dunaújvárosi Kaptárban lesz a Vomiting Blood Nighton, a Blizzard, az Eagle Has Landed, és a Nest Of Plagues társaságában. 
Vomiting Blood Night VII.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3018317477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum