RockStation

Beerzebub - Megjelent a Bélyeg '23 raprock remixe

2024. február 12. - rockstation

417436445_894254316039838_7199275179868907819_n.jpg"Új" dallal jelentkezett a Beerzebub. Az idézőjel természetesen jelzi, hogy ez nincs teljesen így, hiszen a Bélyeg című daluk kapott egy elektronikával televert remixet DJ Arre műhelyéből. A dalban a Bipolaris frontembere is vendégszerepel. Mindez lentebb jól meg is hallgatható. A dalhoz, a frontember Bogyó fűz némi kommentárt.

Imádtam az olyan remixalbumokat, mint a New Old Songs, a Remanufacture vagy a Reanimation, főleg az utóbbi volt nagy hatással rám, így már a kezdetektől fogva szerettem volna legalább egy dalunk újragondolását. Mivel a Bélyeghez már adott volt egy intro az eredeti dalhoz DJ Arre műhelyéből, evidens volt, hogy erre készül majd egy új verzió, csak valahogy az ötletelés mindig erősebb volt, mint a megvalósítás egészen tavalyig. Amikor is rendeltünk a wishről némi Bizkit vibe-ot, behúztunk hozzá az aliról pár Static-X kütyüt, meg kukáztunk hozzá a vármegyéből egy kamureppert és egy gyatra DJ-t, aztán bekopogtunk pár dimenziókapun. A végeredményhez pedig készült a napokban egy szolid vizuál is, ami reprezentálja a tavalyi koncertjeink hangulatát. A No Martyr Collective youtube csatin el is éritek frankón, amire a feliratkozás ajánlott, mert jönnek a kontentek sorban!

Szóval itt a Bélyeg '23 raprock remixe, hangulatilag egyenesen 2001-ből! Innen is óriási pacsizuhatag Somának (Bipolaris) a featért és DJ Arrenak a karcért meg az elektronikáért! Talika a bulikon!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6718323613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum