RockStation

Avantasia: jövőre új lemez és budapesti koncert

2024. július 30. - moravsky_vrabec

anantasia_kevin_nixon.PNGA Tobias Sammet-vezette szimfo-power metal színtársulat jövő év elején új nagylemezzel és turnéval jelentkezik. 

Az Avantasia folyamatos fejlődése során odáig jutott, hogy a nyári fesztiválok egyik húzóneve lett, hogy mást ne mondjunk, július 31-én Székesfehérváron, a Fezen fesztiválon is láthatjátok őket. De ahogyan Tobias fogalmazott, a nyári fesztiválos kör csak egyfajta ízelítő, az igazi csemege a jövő tavaszi turné lesz, ahol már a friss album dalai is elhangzanak majd, egy még grandiózusabb produkció keretében. 

Az album felvétele jelenleg is zajlik, így előzetes dalt egyelőre nem tudunk mutatni. A munkacíme Here Be Dragons, és ha abból indulunk ki, hogy március közepén a társulat már úton lesz, várhatóan a jövő év legelején fog megjelenni. Az EU-turné állomásait már bejelentették, a magyar dátum április 1-je, a helyszín a Barba Negra. Addig még várhatóan sokat hallunk az Avantasia felől, és remélhetőleg a vendégénekesek listáját is közzéteszik majd. 

avantasia25tour.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5818456583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum