RockStation

BalashToth - Új kislemez, új EP

2024. augusztus 02. - rockstation

balashtothband2.pngSzeptember 26-án jelenik meg a második, =Equation= című BalashToth EP.  Az EP-ről augusztus 1-én jelent meg az első kislemez, a Loneliness+Alienation, amely elérhető az összes ismert streaming szolgáltató felületén és Bandcampen. Ha szereted az At The Gates-t, Dimension Zero-t, és mondjuk az Entombed-ot, ezt a dalt is kedvelni fogod. A hangszereket ezúttal is az ex-Casketgarden gitáros Balázs kezelte, az énekért pedig a japán Deathmetalvoicer felelős. 

Az EP fizikai formában, digipack CD-n is megjelenik saját kiadásban, 100 példányra limitálva =Anti-Life/Equation= címen szintén szeptember 26-án. A cím jelezi, hogy az első, Anti-Life című EP” 3 dala is megtalálható majd a korongon, valamint egy bónusz dal, amiről majd később. 

A dalcímekben is tükröződő koncepció az =Equation= mögött a DC képregényekben és filmekben köztudatba hozott “anti-life equation” (életellenes egyenlet). Ez a képregényekben egy Föld felületébe vájt matematikai formula, amelynek mestere elveheti bármilyen élőlény szabad akaratát. Metaforikusan ez eléggé rezonál napjaink politikai folyamataival és jó témának tűnt egy metal anyaghoz.  

equation.jpg

Az EP digitális változata 4 számot tartalmaz, ami a szokásos dallamos death/thrash támadásoktól, Trouble/Carcass hatású death n’ rollon át folkos témákig terjed.   

A nemzetközi promóciót az amerikai Metal Devastation PR (Feared, Ola Englund, Leaves' Eyes stb) végzi. A CD és a digitális EP is előrendelhető a project Bandcamp oldalán, minden előrendelő azonnal letöltheti a “Loneliness+Alienation” dalt wav-ban vagy mp3-ban: 

https://balashtoth.bandcamp.com/album/equation-ep 

antilifeequationcd_digipack_full_mockup.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9218458645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum