RockStation

Impossible Exercise - Megjött BalashToth új dala

2024. február 01. - rockstation

balashtoth_band2.pngJanuár 30-án megjelent az “Impossible Exercise” c. BalashToth egyperces melodic death/thrash szösszenet az ismert streamingszolgáltatók felületein, YouTube-on és Bandcampen. A dalban ismét a japán Deathmetalvoicer énekel.

A dal története a egy Ola Englund-féle riff challenge-ig nyúlik vissza, ami végeredményben szinte egy az egyben ugyanez a dal, csak erre a megjelenésre felújítottam egy kicsit.

Amikor újra elővettem a témákat, a szokásos módon elkezdtem velük sakkozni, hogy teljes, 3-4 perces dalt kreáljak komoly szöveggel, de valahogy az eredeti 1 perc 15 másodperces verzió tűnt mindig a legkerekebbnek, szóval úgy maradt.

A szöveg egyébként teljesen komolytalan. Arról szól, hogy mennyire nem egyszerű hetente újabb és újabb gitártémákkal előrukkolni a Sunday with Ola riff kihívásra, és mennyivel jobb lenne egy kis Slayert játszani. Emiatt a videóban 15 nemzetközi Sunday with Ola résztvevő is szerepel egy pár másodpercig, akik osztják ezt az érzést.
A már készülő, tavasszal érkező második EP-n ez a szám nem fog szerepelni, viszont úgy gondoltam magában érdemes megosztani egy szélesebb közönséggel. Bandcampről ingyen letölthető, teljes minőségben egy követésért és emailcímért cserébe.

Impossible Exercise video:

÷ Condemnation video:

Omega video:

Song of Tears (Ashes) - Casketgarden cover

 

BalashToth linkek:

YouTube: https://www.youtube.com/@BalashToth

Spotify https://open.spotify.com/artist/63rnrwdAKh5v1pnBZLpHC5...

Bandcamp https://balashtoth.bandcamp.com/

Instagram https://www.instagram.com/balashtoth/

Facebook https://www.facebook.com/BalashToth

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3018315873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum