RockStation

BalashToth - Omega dal és Anti-Life EP megjelenés

2023. október 23. - sunthatneversets

balashlandscape.jpgEgy újabb BalashToth dal jelent meg október 19-én YouTube-on, BandCampen, Spotifyn és többi ismert streaming szolgáltató felületén. A dal címe Omega és szintén a japán Deathmetalvoicer éneke hallható benne, csak úgy, mint a korábbi “÷ Condemnation” című számban. 

Az Omega ugyanabban a sessionben került rögzítésre és keverésre, mint a ÷ Condemnation, de egy teljesen más jellegű dal. Leginkább a klasszikus brit death/doom bandák, és az At The Gates keverékeként írható le zeneileg. Érdekesség, hogy gyakorlatilag egy ültő helyben írtam körülbelül 30 perc alatt, miközben az Omega Granophyre nevű ampsimet próbálgattam. A cucc nevéből jött a munkacím, de a végső verzióra az ampsimet lecseréltem, viszont dal címet a szöveg megszületése után sem változtattam meg. A szöveg pedig természetesen csakis egyfajta világvége vízióról szólhat :). Teiko/Deathmetalvoicer pedig fantasztikus munkát végzett az énekkel. Örök hála neki!
Hogy ezeket a korai zenei dolgaimat lezárjam, úgy döntöttem, hogy a két említette dalt, a Jazmin Skies című akusztikus szösszenettel, illetve a ÷ Condemnation és az Omega instrumentális verzióival kibővítve egy EP-re masterelve szintén megjelentetem digitális formátumban. Az EP címe Anti-Life lesz és November 2-án lesz fent minden korábban említett felületen.

balashtoth_omega.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3318240219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum