RockStation

Koncertalbum érkezik a Lord Of The Losttól

2024. augusztus 03. - Sweet Melancholy

66019208-lord-of-the-lost-announce-addition-of-sixth-band-member-benjamin-benji-mundigler-image.jpegKoncertlemez kiadásával örvendezteti meg rajongóit a LORD OF THE LOST. Két európai turné az Iron Maidennel és egy szinte teljesen teltházas headliner koncertsorozat után, a zenekar 2023-ban játszott először a Wacken Open Air nagyszínpadán, amikor az Iron Maiden után “deadlinerként” zárták a fesztivál napját. A teljes koncertet rögzítették és Live at W:O:A címen a Napalm Records jóvoltából augusztus 2-án elérhetővé válik bárki számára a teljes hanganyag. 

lordwoacd.jpegA LIVE at W:O:A koncert lemezen a régi rajongói kedvenceket, mint a Drag Me To Hell és a Loreley, és az újabb slágereket, köztük a Roxette The Look című feldolgozását is hallhatjuk.

A régi szép emlékek képi felidézéséhez pedig pontosan az idei Wacken Fesztivál elstarolásával egy időben, elkészült a Blood & Glitter Live at W:O:A  videos változata is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8018459287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum