RockStation

Küzdelem az önpusztító életmóddal – Augusztus 30- án jelenik meg a Neverfell zenekar első EP-je

2024. augusztus 15. - rockstation
neverfell2024.jpgA budapesti ötösfogat modern metal banda bemutatkozó EP-je, 4+1 dallal augusztus 30-tól lesz elérhető minden zenei streaming oldalon. Az anyag a “The Pendulum Monument” címet viseli és már volt két előfutára: az áprilisban debütált “Count To Ten” és a május 31-én, videoklip kíséretében megjelent a “The Monument”, az említett tételeken kívül még két vadiúj dalt fog tartalmazni a lemez.

A tavasszal forgott klip Bikali Sándor operatőr, Mirtse Korinna rendező-vágó, és Réthelyi Botond light designer keze munkáját dicséri, és szimbolikus képekben mutatja be az egyén harcát saját önpusztító életmódjával. A hedoznimus, a káros szerek habzsolása kezdetben elragadó lehet, de aztán a kitörés ebből a helyzetből egy válságos és monoton küzdelemhez vezet. Az erre az útra sodródás miértjeit és a küzdelem végül győzelemhez vezető további stációit mutatják be az EP dalai:

Set It In Motion (Intro)
The Monument
Count To Ten
Impatient
FTW

A dalokon olyan producerekkel dolgozott együtt a banda, mint Kökényes Dániel (AWS), Radó Éden (Tiansen) és Tarcsai Ádám (Tre Lunatic).
A debüt EP megjelenése után az azt bemutató koncertet idén őszre tervezi a csapat, ahol a lemez dalai mellett további ízelítőt adnak majd popos-zúzós, elektronikával fűszerezett metal zenéjükből.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3418465925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum