RockStation

Újabb életjel az Underoath-tól

2024. szeptember 16. - moravsky_vrabec

underoath2024.jpg

Az amerikai poszt-hardcore / metalcore csapat tavaly csak önálló kislemezekkel jelentkezett, de már szó van egy teljes albumról is.

A Teeth című dal hivatalosan a They're Only Chasing Safety jubileumi turnéját vezeti fel, de amint Spencer Chamberlain énekes elmondta, egyúttal a zenekar egy újabb korszakát is megnyitja. 

Az új dallal olyan izgalmas területekre merészkedtünk, amit én mindig is szerettem volna, de nem hittem, hogy ezzel a zenekarral lehetséges. Szinte már klasszikus hip-hop lüktetése van, vagy olyasmi, amit akár a Linkin Park is írhatott volna. 

A turné a héten indul Amerikában, és az idén 20 éves They're Only Chasing Safety lemezüket teljes egészében eljátsszák majd, kiegészítve néhány egyéb slágerükkel. A jövő évre egy új albumot is tervbe vettek, de egyelőre a Teeth című dallal kell beérnünk, amihez videót is készítettek az urak. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9018492564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum