RockStation

Nothing to hide - Új klip a Pablo and the Escobars első nagylemezéről

2024. augusztus 28. - rockstation

pablo2024.jpgNothing to Hide címmel megjelent a Pablo and the Escobars Hunglish Shuffle című első nagylemezének előfutára. A lemez online megjelenése szeptember 1-én lesz, CD formátumban pedig a zenekar lemezbemutató koncertjén, szeptember 12-én a Muzikum Klubban veheti kézbe a nagyérdemű. Az eseményre elővételes jegyek már kaphatók. 

A mostani klip a zenekar kezdeti időszakát idézi, Pablo-ék egy egyszerű, de látványos imidzs klipet forgattak, melyben már a zenekar legújabb tagja, Ferencz Mari is látható. Az 5 fősre bővült csapat már szokásosnak mondhatóan Acélos Balázs (40K Video) operatőrrel forgatott, a pirotechnikát, a látványelemeket, valamint a helyszínt  Lévai-Hangyássy László, a Csepel Zeneművek és a Hangya Produkció tulajdonosa biztosította.

A Pablo and the Escobars az ősz folyamán az ország több pontján is koncertezik, ahol a műsor szerves részét a Hunglish Shuffle lemez alkotja majd, de természetesen a korábban megjelent és Fonogram díjra jelölt #Kettesepé és a Play with my blues dalaiból is játszanak majd.

Részletes információkért keressétek a zenekar Facebook oldalát!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8018476709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum