RockStation

Várhatóan jövőre jön a friss Underoath anyag, itt egy új ízelítő!

2024. október 19. - theshattered

underoath2024.jpgÚgy tervezi az Underoath, hogy 2025 folyamán megjelenik a következő nagylemezük. Hogy aztán az mikor, milyen formában lesz elérhető, egyelőre még titok, viszont a korábban kiadott Teeth mellé bedobtak egy újabb, szintén az anyagra szánt dalt, a Survivor's Guiltet, aminek dalszövege a drogokról való lejövetelt vette alapul.

Spencer Chamberlain: "Súlyos bűntudatom van amiatt, hogy én megúsztam élve, míg rengeteg barátom nem. Sokszor volt a lábadozásom alatt, hogy bűnösnek éreztem magam, ami eleve egy baromság, de mégis egy valódi érzés. A nyitósor önmagában mindent elmond. Hét éve jöttem le a cuccról és csak 2023-ban nyolc barátomat veszítettem el azok miatt a démonok miatt, amikkel én is harcoltam. Ez nagyon súlyos érzés és nem azért, mert egyáltalán jobb lennél, mint bárki más, hanem mert egyszerűen szerencsés vagy. Összekaptam magam, mielőtt még túl késő lenne és hálás vagyok minden egyes napért, amikor felkelek, főleg, mert volt olyan időszak, amikor ez egyáltalán nem volt olyan biztos, hogy menni fog."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9218710998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum