RockStation

Headbangers Ball - hungarian edition!

2008. január 16. - SAABI

Állítólag az MTV zenecsatorna kultikus metal magazinja ezentúl hazai szerkesztésben is megtekinthető minden szerdán éjféltől! A Headbangers Ball magyar változatát Tóth Gergő, a Blind Myself zenekar énekese vezeti majd. 
Gergő - aki egyébként nemcsak zenész, hanem immár gyakorlott médiaszereplő is, hiszen a Planet Z magazin főszerkesztője, és a Radio Café rockzenei műsorának szerkesztő/műsorvezetője is - a hír kapcsán így nyilatkozott:

 "Hűek leszünk a Headbangers Ball névhez, kizárólag az igényes zenékre fogunk koncentrálni, valamint igyekszünk résen lenni, és bemutatni az új hangzásokat is."

A szerda éjszakai műsor mellett vasárnap esténként 9-től is lesz egy rockzenei műsor Rock Chart címmel. Ezt a műsort a Music Television egyetlen női műsorvezetője, Franciska fogja vezetni. A műsor után pedig a heti Headbangers ismétlését adják majd.

forrás: heavymetal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr54299559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum