RockStation

Sepultura: készül az új album

2008. február 15. - SAABI
Nemrég került fel a videómegosztókra egy pár perces szösszenet, amelyen Andreas Kisser és társai az új album témáin ötletelnek a stúdióban. Az új Sepu-album készítése tehát elkezdődött pár nappal ezelőtt. Kisser nyilatkozatai szerint az előző Dante XXI című lemez nyomdokain haladnak tovább, ezúttal Anthony Burgess: A Clockwork Orange (Mechanikus narancs) című műve és az abból készült filmadaptáció (rendező: Stanley Kubrick) által megihletve, így a zene, a szövegek és a borítótervek is ehhez a műhöz illetve Burgess életéhez fognak kapcsolódni.
Mindig is ezt szerettem bennük, hogy miközben súlyosak, mint egy hegy, igazából művészlelkű, műkedvelő, szelíd emberek... :)

Hát akkor kukkantsunk be az ékes portugál nyelven dzsanázó "brutális" művész urakhoz.

 

Javaslom, hogy befejezésként tekintsük meg a szorgos stúdiómunka egy korábbi eredményét. Ez az Ostia az előző albumról. Remélem, nem adják ennél alább most sem.


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr29339885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum