RockStation

Serj Tankian videói

2008. február 17. - SAABI
Serj Tankian szóló albumáról a Rock STATION első bejegyzései között írtunk. Serj már az album megjelenésekor is azt nyilatkozta, hogy szándékában áll a lemez minden egyes felvételéhez videoklipet készíteni. Nos, most az album megjelenése után 4 hónappal már majdnem az összes klip kész van. Legutóbb egy héttel ezelőtt a Sky Is Over -nek volt premierje.
Érdemes a videókra egy pillantást vetni Serj saját weboldalán, bár nem állítom, hogy mindegyiknél feltétlenül a minőség, az ötletesség és az egyediség voltak a  vezérelvek. Viszonylag egyszerű alkotások ezek, bár van egy-két jól sikerült (pl. Lie-Lie-Lie). Ez van, mikor a minőség helyett a mennyiség dominál. Serj szándéka, hogy videoklippel könnyítse dalai befogadását, azonban ettől függetlenül valóra válik.

A www.serjtankian.com oldal MEDIA menüjében megtekinthető videók közül nekem a  legjobban a legutolsó darab tetszett, amelyben Serj egy vicces öninterjú keretében bemutatja a lemezt és elkészítésének körülményeit. Lévén, hogy az összes hangszert ő maga játszotta fel (a dobok kivételével) poénos látni a stúdióban a megannyi különböző Serj-fazont, ahogy a lemezt készítik. A változatosság kedvéért a producert, a hangmérnököt és a lemezkiadó menedzserét is Serj alakítja a rövid kis filmben.

Úgy látszik a Művész Úr mostanában minden téren a maximális önmegvalósításban éli ki magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr61342526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SAABI · http://rockstation.blog.hu 2008.03.03. 21:32:28

A "Money" videója is elkészült, bár Serj oldalára még nem került fel. Érdeklődők az alábbi címen megnézhetik: flashplayer.streamos.com/flvplayer.php?url&url=http://streamos.wbr.com/flash/wbr/serjtankian/serj_tankian_money.flv
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum