RockStation

Elmarad a The Hives budapesti koncertje

2008. március 28. - sunthatneversets

A The Hives zenekar a gyenge jegyelővételi adatok miatt lemondani kényszerült a budapesti fellépését. Minden rajongójuktól elnézést kérnek, és remélik, hogy minél előbb ellátogathatnak hozzánk a jövőben.

A Muse negyedházas Aréna koncertje, és a Smashing Pumpkins elmaradt bulija után ezen már meg sem lepődők. Fogadjunk a Gasometer-es bécsi buli nem marad el másnap. Ha tényleg a fenti ok miatt marad el, azt mondom mi semmi „újszerű” befogadására nem készültünk még fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr39400286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.03.28. 13:30:34

Budapest után Bécsben fogyott a legkevesebb jegy elővételben , ott 1900 darabot adtak le.

íme, a budapesti szám : 300 darab.
Jóhogy cancel a pesti buli.
Korrektül legalább Ők megmondták az igazat!

Ennyi ...6x a különbség.
Nem kell ide külföldi együtteseteket szervezni, ez az ország és ezek az nem érdemlik meg.

~Alice~ · http://dailyoutfitplans.tumblr.com 2008.03.28. 16:19:25

sajnos így van. azért is lesz rosszabb a szitu, mert a lemezeladások csökkenését a zenekarok magasabb koncertjegyárakkal fogják kompenzálni. idővel ha menni akarnánk külföldieket nézni, akkor meg a pénztárcánk miatt lesz esélytelen.

bár tök mindegy, tényleg, mert már most sem megy a dolog...konklúzió: szar a helyzet

SAABI · http://rockstation.blog.hu 2008.03.28. 23:29:48

Hát igen... alighanem ezekben a buktákban ugyanúgy benne van az érdektelenség is, a befeléfordult össztársadalmi jellemünk és a péntelenség is. A szervezők kissé elszámolták magukat: az idei felhozatal is olyan színes és sokrétű... nincs erre nálunk megfelelő fizetőképes kereslet szerintem. Illetve kereslet talán még volna, de hogy fizetőképes...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum