RockStation

Volbeat: kész a lemez!

2008. április 24. - sunthatneversets
A dán Volbeat befejezte harmadik albumának munkálatait, mely Guitar Gangsters & Cadillac Blood címmel jelenik meg szeptemberben.




Az anyag producere Jacob Hansen, és tizenhárom dalt fog tartalmazni. A CD-n lesz egy feldolgozás is, mely nem más, mint Hank Williams I'm So Lonesome I Could Cry című dala. A zenekar énekese, Michael Poulsen a következőket nyilatkozta:
„Soha életünkben nem írtunk még ilyen erős dalokat. De hát mi mást is mondhatnék? Lesznek meglepetések is, de 100% Volbeat hangzásra lehet számítani. Jacob Hansen megint nagyszerű munkát végzett. Mint mindig, most is sok műfajból merítettünk. Lesz metal, punk, blues, de gospel vagy blues dal is. Tűkön ülünk, hogy végre élőben is halljátok a nótákat. Nagy köszönettel tartozunk nektek, rajongóinknak. Találkozunk a koncerteken.”

Bár mindenki azt mondja az új lemez kiadása előtt, hogy sohasem írt ilyen erős dalokat, nekik elhisszük!

/ Forrás: heavymetal.hu /

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr52441097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum