RockStation

Static-X : koncert DVD októberben

2008. augusztus 07. - sunthatneversets

A Los Angeles-i együttes Cannibal Killers Live című koncert-videója október 7-én jelenik meg, amely az első ilyen kiadvány az együttes életében.

A dvd-re egy tavaly nyári buli felvétele került, a legutóbbi Static-X stúdióalbum, a Cannibal megjelenését követő észak-amerikai turnéról. A 17 dalból álló műsor a banda teljes 14 éves pályafutásából válogat. Emellett egy komplett videóklip gyűjtemény is helyet kapott a különleges csomagban, a valaha készült összes Static-X klippel, plusz egy audio cd a koncert hanganyagából.

A limitált kiadás egy bónusz dvd-t is tartalmaz, a banda egy 1997-es fellépését, amit a híres hollywoodi Whiskey A Go-Go klubban rögzítettek két évvel a debütáló Wisconsin Death Trip album megjelenése előtt. A Static-X egyébként ősszel stúdióba vonul, hogy 2009-re elkészítsék hatodik nagylemezüket.

"Cannibal Killers Live" CD/DVD számlista:

01. Cannibal
02. Dirthouse
03. Sh** In A Bag
04. I'm With Stupid
05. Bled For Days
06. No Submission
07. Behemoth
08. Destroy All
09. Cold
10. Black And White
11. Destroyer
12. The Enemy
13. The Trance Is The Motion
14. This Is Not
15. Love Dump
16. Push It
17. Get To The Gone

Static-X : Dirthouse

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr71606012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum