RockStation

Erős őszünk lesz!

2008. szeptember 01. - sunthatneversets

Aki úgy van vele, hogy idén még semmilyen igazán erősnek nevezhető lemez nem jelent meg, az az ősz folyamán biztosan talál magának kedvenc hallgatni valót, mi pedig ezekről is megpróbálunk beszámolni, ahogy eddig is tettük. Mindjárt az elkövetkező két hét bombaerős: kezdve a Volbeat és a Motörhead héten megjelenő új lemezén át egészen a power metálos Iced Earth-ig. És akkor még nem is beszéltünk a valószínűleg legjobban várt lemezről a Metallica Death Magnetic-jéről, ami szokás szerint jó kis vitatémákra ad majd okot. A manapság legjobb Metallica klón, a Trivium is e hónap végén hozza ki új lemezét.

Az október sem telik eseménytelenül: jön a szintén mindenki által várt új AC/DC lemez és megjelenik a Static-X első koncert dvd-je is.

A hírek szerint idén ősszel lesz új U2 lemez is, amelynek kiadási időpontja valószínüleg novemberre fog datálódni az előző lemezeknél bevezetett gyakorlat szerint. Új lemez kiadása a következő évben új turnét is valószínűsít, tehát lehet ismét reménykedni; hátha most nem marad ki kis hazánk a szórásból.

Szóval fel lehet kötni a gatyát!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr86643045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SAABI · http://rockstation.blog.hu 2008.09.05. 10:20:30

Épp most kaptuk a hírt, hogy a U2 2009 elejére tolta az album megjelenését. Úgy gondolták, hogy még szeretnének dolgozni rajta egy kicsit.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum