RockStation

Új rovat – Rock/Metal Himnuszok

2008. szeptember 25. - sunthatneversets

Mivel a RockSTATION szerkesztői főállásban sajnos egész mással foglalkoznak, mint az újságírás ezért az utóbbi napokban nem mindig sikerül naponta érdekes információkat megosztani veletek. Ezért úgy döntöttünk elindítunk egy új rovatot, melynek anyaggal való megtöltése számunkra nem túl időigényes, de Te kedves olvasó a végeredménnyel egészen biztosan elégedett leszel.

Az új rovat címe: Rock/Metal Himnuszok. Nem kell megijedni, nem pátosszal teli epikus darabok lesznek itt – biztos azért akad olyan is – hanem egyfajta Rock/Metal Greatest Hits. Ebből következik, hogy jó részben pár évvel, netán évtizeddel ezelőtt aktuális „slágerek” kerülnek terítékre, akár olyan csapatoktól is akik ugyan ismertek a szakmában, de olyan igazi alapművet nem tettek le az asztalra, viszont egy-egy nótájuk kétségtelenül a rockzene klasszikusai közé tartozik. Tehát ahogy a moziban vetitett előzetesekben mondják: Coming Soon This September...  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr63680584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum