RockStation

Wrong Side Of The Wall -140 EP

2008. október 23. - sunthatneversets

A Wrong Side Of The Wall a Bones zenekar romjain indult meg 2007 közepén. A zenekarhoz csatlakozott Knapp Oszkár, az Insane volt frontembere. Bár az együttes dalokat az énekes érkezése előtt is írt szép számmal a közös munka igencsak hatékonynak bizonyult, és most itt az első EP, amely tulajdonképpen egyfajta előzetes az első nagylemezhez, amely várhatóan idén decemberben jelenik meg.

A zenekar jelenleg a Knapp Oszkár – ének, Deményi László – gitár, Kőműves Zsolt – gitár, Csobánczi Péter – basszus, Tóth László – dob felállásban zenél és nem is akárhogy.

Ha az EP-n található három nóta után a lemez is hozza azt a színvonalat, ami itt hallható, nemcsak az év legjobb hazai debütjét követi el a félig meddig dunaújvárosi, félig meddig budapesti ötös, hanem könnyen lehet, hogy az év hazai rock/metal lemezét ők dobják piacra.

Miért is mondom ezt? Ami itt hallható az egyszerre horzsol, egyszerre dallamos és úgy rántja magával az embert, hogy az valami hihetetlen. Mindhárom nóta (Degenerate, No Secret, Tears Never Came) sláger a maga nemében, de a szó igazán jó értelmében. Hogy a srácokra milyen zenék hatottak azt én hirtelen meg nem mondom, de nekem a szaggatott gitárok és a kicsit szavalós, üvöltőseb verzék után a Disturbed ugrott be elsőnek, viszont a No Secret dallamos gitárja inkább valami északibb (Amorphis) zenét sejtet. De ez abszolút lényegtelen, mert a végeredmény a lényeg, ez a három nóta pedig  igencsak magasra rakja a lécet. Remélem a hamarosan érkező nagylemez is tartja ezt a magas színvonalat, én mindenesetre beszerzem az már most tuti.

Aki kíváncsi a zenére, a csapat MySpace oldalán belehallgathat.

Linkajánló:

The Wrong Side Of The Wall  - MySpace oldal, online demók és zenehallgatás 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr83726021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum