RockStation

VIDEJÓ EXTRA! Két brutál metál - Sepultura + The Haunted

2009. február 28. - sunthatneversets

Mivel mostanában divat lett, hogy a lemez megjelenésekor még nincs aktuális videó az album valamelyik dalához, így esett meg, hogy most jelentkezett klippel a brazil Sepultura, akik az egy hónapja megjelent A-Lex című album We've Lost You című dalára forgatott rövidfilmet prezentálják. Ez amolyan image klip, egy kis történettel megfűszerezve, melyben egy felidegesített kiskölök, véresre üt, rugdal, tapos – ebben a sorrendben – egy pacákot, ráadásnak pedig a hullát el is égeti.

A svéd The Haunted a Versus című albumhoz viszont már a második klipet készítette el ezúttal a Trenches című nótához. Vizuális trükkökkel és horrorfilm elemekkel kiegészített zenekari szösszenet, bár nem ez a lemez legjobb nótája a klippel együtt klafa és hulla ebben is van. Nézzétek a nehézfiúkat!  -> Katt tovább!
 

 Sepultura : We've Lost You

 
The Haunted : Trenches
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr47970904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum