RockStation

Kolléga kerestetik - álláshirdetés

2009. március 17. - sunthatneversets

Hiába van világgazdasági válság - vagy valami olyasmi - Saabi cégéhez csak nem akar begyűrűzni. Teszem hozzá, hála istennek. Ez viszont azt eredményezi, hogy éjt nappallá téve dolgozik, amikor meg nem, akkor szakít néha időt a családjára, mer azt úgy kell.

Na most így nekem jut a több, bloggal kapcsolatos meló. Ez még nem is volna baj, de valahogy egy év után egyre többen találnak meg bennünket, aztán most már nagyon sok a meló, anyuka pedig bejelentette itthon, ha ilyen mértékben űzöm ezt a sportot akkor űzzem egyedül, mer ő elválik. Ezt meg azért mégse akarom, úgyhogy most „álláshirdetést” adok fel: 

A Rock Station online rockzenei magazin (ez itt, amit épp olvasol...) keres olyan vállalkozó szellemű amatőr újságíró hölgyet/urat, akitől nem áll messze széleskörű rock/metál zene és érez magában annyi erőt és bátorságot, hogy részt vegyen egy rock/metál webzine szerkesztésében.

Pénzt nem tudunk adni (egyelőre nonprofit vállalkozás vagyunk), de befigyelhetnek promó cd-k, koncert és interjú lehetőségek.

Ha valakinek az érdeklődését ez a lehetőség felkeltette szívesen veszünk tőle egy írásos bemutatkozást és valamilyen referencia írást (lemezkritika, koncertbeszámoló stb).


Keressetek minket az rsszerk kukac gmail pont com e-mail címen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr69990286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum