RockStation

VIDEJÓ FULLEXTRA! Volbeat, Suicidal Tendencies, na meg Fish!

2009. április 30. - sunthatneversets

 Mivel egyszerre mindjárt három videót fogunk bemutatni, ezért rovatunk most full extrás.  

Kezdjük a sort a dán Volbeat We című nótájára forgatott szösszenettel, mely a tavaly szeptemberben megjelent Guitar Gangsters & Cadillac Blood (Rock STATION kritika: Elvis néha eljön: Volbeat - Guitar Gangsters & Cadillac Blood) című lemezen található. Aki érti a videó sztoriját szóljon, nekem harmadszorra se jött le mit akar elmesélni a történet, de lehet, hogy rossz napom volt  
 
Nemrég jelent meg a Suicidal Tendencies speciális válogatáslemeze a Years Of The Cycos, melyről a Come Alive című dalra készült klip. Maga a videó nem nagy durranás, de korrekt munka, a dal meg zseniális. Reméljük a hamarosan érkező új lemezen is hasonló erősségű dalok lesznek. 
 
A végére hagytuk kishazánk hardpopban nagyon erős csapatát a Fish!-t. A Majdnem Kalifornia című dal se rossz, de a három videó közül talán ez a legviccesebb. A dal a napokban megjelenő Csinálj Egy Lemezt! című korongon található majd meg, ahol ismét magyar nyelvű dalokat hallhat a nagyközönség. Nekem az angol jobban bejött, de hát végül is: itthon otthon vagyunk!    
 
Katt a videókhoz!
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr941095295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum