RockStation

Killswitch Engage : az A38 buli is elmarad!

2009. június 17. - sunthatneversets

Nos a Dimmu Borgir után a Killswitch Engage is lemondta budapesti fellépését, tehát a csapat nem lép fel az A 38-hajón sem (korábban ugye a Pecsa-ban lett volna a koncert). A jegyek 30 napig visszaválthatók! A csapat azt ígéri, hogy 2010-ben pótolják az elmaradt bulit.  

Bár nem vagyok koncertszervező és amellett, hogy örömmel látom a rengeteg bandát akiket a szervezők megpróbálnak hazánkba csábítani – az ezévben rendezett metálkoncertek száma szerintem megháromszorozódott az öt évvel ezelőttihez képest -, mégis azt mondom, hogy a fesztiválszezon kezdete előtt hiba ilyen zenekarokat ide szervezni, mert ennyi pénzért egy egész napot lehet fesztiválozni a Volton, Hegyalján stb., tehát majdhogynem törvényszerű egy-két esetben a bukta.     


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr141191204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum