RockStation

Baby Bone – Jön a Supernova

2009. szeptember 05. - sunthatneversets

Az újkígyósi Baby Bone zenekar augusztus végén befejezte stúdiómunkálatait Szegeden, Vári Gábor (Dystopia) producerrel, jelenleg a keverésnél tart a "Supernova" c. lemez. 

"Tíz új dal került rögzítésre - mondta el Rákóczi Antal énekes - amelyből talán egy nóta régebbi, talán 3 éves, a többi egy-két évvel ezelőtt íródott. Sőt, a legutolsó hét perces dal az utolsó pillanatban fogant, egy héttel a felvétel előtt. Minden kerek egész, végig megírt dalunkat felvettük, nem válogattunk, nem voltunk abban az előnyös helyzetben, hogy harminc dal közül keresgéljünk. Furcsa volt az évek alatt elvesztett önbizalmunkat pár stúdió-óra alatt visszaszerezni, de már az első visszajelzések Váritól biztatóak voltak. Így felszabadultan - hiába volt  feszített a tempó -  és izgatottan álltunk a feladatok elé. Ötven óra alatt rögzítettünk mindent, egy különös hangulatú, sokszor stoneres, máskor grunge-os, feszes Chains-es és Audioslave-es feelingű, néhol  Perfect Circle-höz hasonlatos finomságú anyagot, ahol végre jött a megérdemelt kiváló hangzás, ami nem volt jellemző eddigi kiadványainkra. Ránk fért, hogy megdörrenjen a zenekar és mindenki elégedetten bólogasson a saját része felvételekor. Inspirációt adott Vári Gábor producer találékony profizmusa, aki megjegyezte: a jó hangzás és az ilyen jól megírt dalok kéretlenül eltalálnak az emberek hallójárataiba..."


10 dal, 55 perceben - megjelenik októberben az EDGE Records gondozásában.
Előzetes dalok hamarosan a Baby Bone MySpace oldalon!   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr571361326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum