RockStation

Jövőre eljön a U2 Budapestre?

2009. október 02. - SAABI

UPDATE 2009.10.02.:
Hivatalos hír: a U2 jövőre nem jön Magyarországra, mivel még a Puskás stadionba sem fér be  a vadiúj 360-os színpadjuk. Éljen a MEGALOMÁNIA!
Sebaj, legalább a félretett 25 ezerből elmehetek vagy 5-6 jó kis klubkoncertre... :) 

 

Az Indexen olvastam, hogy jövőre U2 koncert lesz Magyarországon, de eredetileg a Blikkben jelent meg a hír (tehát egyelőre nem vennék mérget rá), de "nem fújja a szél..." alapon talán mégis reménykedhetünk, mert úgy hírlik, hogy a Live Nation 17 év után, jövőre elhozná Budapestre a világhíres ír bandát, a U2-t Bonoval az élen. A nemrég lezajlott Madonna koncerthez hasonóan grandiózusra tervezett spektákulum helyszíne a Puskás stadion lenne, a jegyárak szintén grandiózusak lesznek majd és az időpont pedig 2010 szeptember 8. - legalább is az Index és a Blikk szerint... (2009.09.08)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr81367509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum