RockStation

Obiat : Eye Tree Pi - megjelent az új lemez

2009. október 21. - sunthatneversets

Obiat Eye Tree CD coverSzeptember 29-én jött ki az Obiat harmadik nagylemeze a Small Stone Records amerikai kiadónál "Eye Tree Pi" címmel. A lemezt a The Foel Studioban(Wales) vették fel Chris Fielding(Primordial, Napalm Death...) közreműködésével, aztán közös munka a keverés és maszterizálás terén Billy Anderson bácsi(Neurosis, Melvins, Mr Bungle, Cathedral, Orange Goblin...) segítségével - San Francisco USA. 

A 99-ben alakult, londoni székhelyű csapat pszichedelikus stoner/doom metalt játszik, és további érdekesség, hogy az énekes Laz Pallagi magyar származású (másik tag pedig lengyel(gitáros), a harmadik olasz(baszusgitár), egy pedig nem japán már hanem angol). A fent említett lemez egyébként az iTunes-on már kapható, de a szar hangminőség miatt csak a türelmetleneknek ajánlott. A banda játszott már az A Storm of Light, Nebula, The Orange Goblin, Electric Wizard... előtt Londonban, november elején pedig magyar miniturné is lesz: november 2-án a győri Red Rocket Club-ban, november 3-án a pesti After Music Pub-ban, november 5-én a szegedi Garabonciásban, november 6-an pedig a kiskunfelégyházi Rocktarban lépnek fel.

Obiat MySpace oldal
Obiat hivatalos weboldal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr391462578

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: After Music Club 2010.11.09. 00:13:13

Helyszín: 1072 Bp., Nyár u. 6. Látogatás: 2010. március 14. 21:20-23:40 > Kemény és magabiztos koncepció előzte meg a díszítést: pirosas lepel, bendzsó, hegedűtok, csillár, teljes vá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum