RockStation

Koncertajánló – The 69 Eyes a Wigwamban

2010. január 20. - SAABI

A kiadói támogatás hiányára hivatkozva a Christian Death zenekar visszamondta a teljes európai turnéját, amin a The 69 Eyes előzenekaraként vettek volna részt. Tekintettel a koncertig rendelkezésre álló rövid időre: a megüresedett helyre, a menedzsment kérésére helyi előzenekar lép.  A Wigwamos koncerten az elektro-goth műfajban utazó, következő albumán dolgozó Dharma zenekarra esett a választás, akik megújult arculattal, a lakk / fetish ruhákba bújva, új dalokkal készülnek. A csapat korábban fellépett már több rendezvényünkön, a Deathstars előtt és a Metal Ladies Nighton is.

A koncertet a budapesti csapat nyitja, őket követi az olasz vámpír-goth Mandragora Scream koncertje és végül a The 69 Eyes.

A koncertre jegyek az ismert elővételi helyeken, a TicketExpress és Ticketportal hálózatában is kaphatók, valamint a HammerWorld shopból is rendelhető belépő online.

MySpace linkek:

The 69 Eyes MySpace oldal
Mandragora Scream MySpace oldal
Dharma MySpace oldal

HammerWorld rendezvények

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr921686651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum