RockStation

Bloody Roots – Áprilisban lemez

2010. március 09. - sunthatneversets

Április elején jelenik meg Schmiedl Tamás, a Moby Dick frontember új thrash projektjének, a Bloody Roots-nak a bemutatkozó albuma, Isten kezében címmel, a Nail/HMP Records kiadásában. Előzetesként a HammerWorld márciusi CD mellékletén már meg lehet hallgatni a Késői fohász című dalt és a zenekar honlapján is belehallgathatunk pár dalrészletbe. A Bloody Roots a lemezmegjelenést követően április 3-án, Miskolcon, a Metal Weekend-en kezdi meg lemezbemutató koncertjeit.
 
A Bloody Roots albumának elkészítésében közreműködtek:
 
Schmiedl Tamás (Moby Dick, Bloody Roots), Schmiedl Balázs, Horváth Tamás, Tarcsai Ádám (Bloody Roots), Farkas Zotya, Hommonai Gergely (Ektomorf), Füleki Sándor, Kemencei Balázs (Wall Of Sleep), Ficzek András (Dalriada), Körmöczi Péter (Cadaveres), Vörös Attila (Remembering The Steel), Szuna Péter, Kállai János (K3), Szíjártó Zsolt (Akela, After Rain), Ziskó Olivér (ex-Cavum, Sear Bliss), Egri-Kiss Dávid (Fuge), Sill Attila (Eye Beyond Sight), Ványi Szilárd (ex-Cavum)

Bloody Roots lemezbemutató koncertek:
2010. április 3. Miskolc - Bartók Művelődési Ház
2010. április 23. Sopron - Hangár
2010. április 24. Pécs - Toxic
2010. április 30. Kaposvár - Pogo Center
2010. május 1. Szekszárd - Zug
2010. augusztus 8. Nagyudvarnok (Felvidék) - V. Rockfeszt
 
www.bloodyroots.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr901825128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum