RockStation

Rockmaraton 2010 – Friss infók

2010. március 18. - sunthatneversets

Újabb élvonalbeli és underground magyar bandák neveit hoztuk nyilvánosságra a 2010-es Rockmaraton Fesztivál fellépőiből. Olyan közkedvelt nevek gazdagítják a programot, mint a Dalriada (akik a magyar nyelvű ének ellenére a hazai sikerek után már külföld felé is kacsingatnak), vagy az Alvin és a Mókusok és a Watch My Dying, akik ma már úgyszintén kihagyhatatlanok egy jelentősebb rockzenei fesztivál műsorából. De az Idoru, Insane, Cadaveres, Mangod INC. is igazi finom és kedvelt csemegék. És persze idén is törekszünk a különleges produkciókra, így első nagylemezüket a német Crazy Love Records kiadásában pont a napokban megjelentető Ati Edge and the Shadowbirds is a fesztivál vendége lesz szuper Rockabilly/Psychobilly ötvözetével. A Black Metal kedvelői számára pedig itt lesz például a Csejtey projekt. A Depresszió zenekar gitárosának, Hartman Ádámnak, a másik bandája, az Adam's Family is ellátogat hozzánk. Az Iron Maiden tribute Up The Irons közvetlen az ex-Iron Maiden vokalista Blaze Bayley előtt izzítja majd a hangulatot, és ha összejön, akkor még közös produkcióra is sor kerül! Jövő héten indul a programbontás is, és folyamatosan kerül napvilágra a részletes koncertmenü. A még hiányzó nevek, a nulladik nap, illetve a vasárnapi ráadás és egyben születésnap fellépőit is rövidesen megismerheti mindenki. A szuper olcsó belépő ellenére még tartogatunk 5 külföldi nevet is a "tarsolyban", ezért is érdemes figyelni a weblapot. A rengeteg beérkezett pólópályázatból a szervezők által kiválasztott 5 mintára is várjuk mindenki szavazatát május 30-ig! És a bandaszavazás is tart még április 5-ig. Továbbá a Local Heroes tehetségkutató színpadra, valamint Tribute zenekarok részéről még mindig várjuk a jelentkezést! Rendezvényünknek Facebook klubja is létesült, tessék jelölni!
Újabb magyar zenekarok a programban:
Dalriada, Watch My Dying, Alvin és a Mókusok, The Idoru, Cadaveres, Insane, Pigs Might Fly, Mangod Inc., Ati Edge and the Shadowbirds, Ocho Macho, Adam's Family, Slytract, Csejtey, Up The Irons, Hero.com.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr911850211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum