RockStation

Bloody Roots – Megjelent az Isten Kezében

2010. április 09. - sunthatneversets

A zenekar alapítója oszlopos tagja a Moby Dick nevű, hazai old school thrash alapbandának számító csapatnak. Schmiedl Tamás a hazai metal zenei élet egyik meghatározó alakja, mind zenészként, mind pedig stúdióvezetőként nagy tapasztalattal rendelkezik. A Moby Dick fennállásának több mint 25 éve alatt több száz koncertet adtak már az ország különböző pontjain a legkisebb kluboktól kezdve a legnagyobb fesztiválokig.
Ezúttal azonban Schmici, a frontember egy teljesen egyedülálló produkcióval rukkol elő: új tagokat válogatott maga köré, új zenekart szervezett, mely barátaiból, zenésztársaiból áll, akik maguk is mind neves csapatokban játszanak, de ezen formáció kedvéért, Schmici felkérésére együtt egy új zenekar alapításába kezdtek.
A project fő irányvonala a tradicionális old school thrash metal. Az album anyaga kgyors, harcos és arcbamászó dalokból fog állni.
Sokan fellelhetik majd benne a Moby Dick vonásait, de mind a tagok, mind pedig a hatásosabb, markánsabb zenei irányvonal miatt a Bloody Roots egy teljesen egyedi projectnek mondható. Ennek alappillére, hogy a szerzőgárda nagy része a hazai thrash mezőnyben harcedzett, tapasztalt, érdemeket és eredményeket felmutatni tudó és kisebb részben az underground vonalon mozgó de igen tehetséges zenészek alkotják a projectet. Pár dalt referenciaként angolul is szeretnének elkészíteni és ezzel nyitni a külföld felé.
Az albumra a következő dalok kerültek:
1.    Késői fohász (03:18)
2.    Isten kezében (03:08)
3.    Haragvó istenek (03:12)
4.    Vérezzen meg minden (04:01)
5.    A Nap gyermekei (03:58)
6.    Árva világ, árva fia (04:09)
7.    Ne add fel (03:30)
8.    Szél, Nap, Föld, Jég (03:36)
9.    Rossz jellel születtünk (03:53)   
10.  Örök büntetés (02:41)
11.  Ezer év (04:15)
12.  Mária országa, koldusok hazája (04:04)
13.  A gyűlölet mezején (03:25)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr11906310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum