RockStation

A Metallica Budapesten

2010. május 14. - sunthatneversets

Az év egyik legnagyobb rock/metál koncertje kerül ma este megrendezésre a Puskás Ferenc Stadionban, hiszen tizenegy év szünet után újból Magyarországon lép fel a világ talán leghíresebb metál-zenekara a Metallica. A banda eddig ötször járt Magyarországon,  de ezeknek a fellépéseknek a túlnyomó többsége a 80-as, 90-es években volt így a mostani koncert azt hiszem az időközben felnőtt generációknak is nagy élményt jelenthet.

Mivel a mai koncert az év nagy durranásainak egyike, mi is a szokásostól eltérően nagyobb figyelmet szentelünk az eseménynek, hiszen már az előzenekarok (High On Fire, Volbeat) fellépéseit figyelemmel kísérjük, sőt a színpad előtti fotósárokból készült képek segítségével remélhetőleg igazán hitelesen tudjuk majd visszaadni a koncerteken történteket.      

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr212001770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sixface 2010.05.15. 00:33:39

creeping death-től seek and destroy-ig
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum