RockStation

Megjelent a Sicitur Adastra első nagylemeze

2010. június 02. - sunthatneversets

Megjelent a Sicitur Adastra zenekar első hivatalos nagylemeze New Beat in a Dead World címmel a NAIL Records gondozásában. A lemez hét melodikus death metal dalt (+intro, outro) tartalmaz, mely egy teljes koncepcióvá áll össze. Egy posztapokaliptikus világot fest le nem csak külsőségekben, hanem szöveg- és zenevilágában is, persze a lehető legelvontabb módon. Szimbolizálja a jelen nehéz körülményeit, és azt, hogy az utunk legelején tartva milyen sok kihívással kell megküzdenünk ebben az egyébként is nehézségekkel tarkított világban, mely világ sokszor nem is körülöttünk, hanem sokkal inkább bennünk van.

A lemezen a következő dalok kaptak helyet:

1.    Intro
2.    New beat of a dead world
3.    Virus
4.    I never change
5.    Fading
6.    Retrospection
7.    Unfaithful world
8.    Find a world for me
9.    Outro

 

A lemez beszerezhető CD formában a zenekartól, valamint megtalálható a jobb lemezboltokban, továbbá meghallgatható a zenekar honlapján és myspace oldalán:

http://sicituradastra.hu
http://myspace.com/sicituradastramusic

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr61983177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum