RockStation

Watch My Dying Koncert az A38 Teraszán [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. július 12. - sunthatneversets

A főváros talán leghangulatosabb koncerthelyén, az A38 teraszon két izgalmas metal banda ad koncertet július havának 22. napján. A tizedik X-et tavaly eltaposó Watch My Dying a kezdetektől fogva a saját útját járja, azaz a csak rá jellemző death/thrash/prog/ipari egyvelegét nyomja, amit manapság a legegyszerűbben talán matek metalként lehet leírni. Mindenesetre a csapat messze földön híres élő erejéről. Több klubot kellet tmár újrabootolni a WMD fellépése után. Az, hogy Gaobr, a mániákus frontember hogyan fogja megtalálni helyét a terasz szolid színpadán, még kérdéses, de itt a kiváló alkalom egy családias összejövetelre a nagytermes bulik után.

A Room Of The Mad Robots akár a jövő WMD-je is lehet. Összetett, agyalós zenéjük ugyan eltér az esztergomi szamurájok stílusától, de a megközelítés és a hozzáállás azonos. Csinálni valami mást, valami szokatlant a nagyok (Pantera, Tool, Down, Sepultura, Deftones) által elvetett magok között serkenve. Az újító szándék mellett a banda tavaly megjelent debütáló anyaga, a Mechanical Sound Empire olyan kerek, egészséges nótákat rejt, amelyek ritkák egy debüt esetén. Nem véletlen, hogy a banda az International Live Awardot megnyerte itthon, és lehetőséget kapott a bécsi bemutatkozásra is, ahol majdnem mindenkit lemostak a színpadról.

A Robotok koncertje pontban 8-kor kezdődik, a WMD 8.50 körül lép színpadra.
A buli az év legolcsóbb nyári fővárosi Watch My Dying fellépése lesz, mivel a belépő 500 Ft, ráadásul mindez lefogyasztható a pultban.

Watch My Dying
Room Of The Mad Robots
2010. 07. 22. csütörtök
A38 Hajó Pesti Est tetőterasz
Bp, Petőfi híd, budai hídfő
www.a38.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr622144815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum