RockStation

Ozzy mellett lépett fel a 10 éves japán gitároskölyök, Yuto Miyazawa

2010. augusztus 26. - SAABI

Ozzy egy közelmúltbeli koncertjén (Hartford, Connecticut - aug. 21.) a Crazy Train című klasszikust az utóbbi években felfedezett, most 10 éves japán gitáros tehetség, Yuto Miyazawa kíséretével nyomta le. A videót egy rajongó készítette, ezért nem tökéletes a minősége, de itt most nem is ez a lényeg.

Ozzy és Yuto 2009 májusában találkoztak először egy showműsorban, ahol Yuto bemutatkozásként szintén a Crazy Train akkordjait pengette el plusz még el is énekelte a dalt. Dolga végeztével Ő maga lepődött meg a legjobban azon, hogy Ozzy bátyó személyesen jelent meg, hogy gratuláljon neki és hogy még több gyakorlásra bíztassa, megcsillantva a reményt, hogy egyszer talán még a bandájába is beveszi.

Nem mintha Yuto nem gyakorolna eleget: állítólag, amikor nincs iskolában, akkor a Randy Rhoads-stílusú V gitárjával mászkál, amely jelenleg ugyan még mindig nagyobb, mint Ő maga, dehát majd belenő... szokás mondani.

Ozzy és Randy Rhoads mellett a srác Eric Clapton-t, a KISS-t és a METALLICA-t becsüli nagyra.

Továbbkattintva megnézhetitek az említett rajongói videót a közös fellépésről és a tavalyi nagy találkozást Ozzyval.

 

 


 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr742249014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum