RockStation

Ozzy végleg befejezi a turnézást!

2023. február 01. - KoaX

ozzy_2022_1.PNG

Egy órával ezelőtt jelent meg Ozzy hivatalos Facebookján az a hír, amit azért már sejteni lehetett. A Sötétség Hercege végleg befejezi az élő fellépéseket. Ez nagy valószínűséggel érvényes a májusi budapesti koncertre is. A szervezőktől még nem kaptunk semmilyen információt, de biztos hamarosan jelentkeznek ők is. Lentebb olvashatjátok, hogy mit mondott az öreg rock istenség.

„Valószínűleg ez az egyik legnehezebb dolog, amit valaha is meg kellett osztanom hűséges rajongóimmal. Amint azt mindenki tudja, négy évvel ezelőtt, ebben a hónapban volt egy súlyos balesetem, amiben megsérült a gerincem. Egyetlen célom ez idő alatt az volt, hogy visszatérjek a színpadra. Az énekhangom rendben van. Azonban három műtét, őssejtkezelések, végtelen fizikoterápiás ülések és a legutóbbi úttörő Cybernics (HAL) kezelés után a testem még mindig gyenge fizikailag."

A koncertet szervező Live Nation közleménye:
"Sajnálattal értesítjük a rajongókat, hogy a 2023. május 17-re a Budapest Arénába meghirdetett Ozzy Osbourne koncert - ahogyan a teljes turné - lemondásra került. Ozzy közleménye: „Őszintén bánom, hogy noha egész idő alatt mindannyian türelmesen ragaszkodtattok a jegyeitekhez, de most jutottam el arra a felismerésre, hogy fizikailag nem vagyok képes végigcsinálni a közelgő európai turnét, mert nem tudnék megbirkózni a szükséges folyamatos utazással”

A belépőjegyek visszaváltásának részleteiről az online vásárláskor használt email címen, illetve a hivatalos weboldalainkon keresztül hamarosan tájékoztatjuk a jegytulajdonosokat.
Köszönjük türelmüket és megértésüket."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3918038746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum