RockStation

Virrasztók - Készül az új lemez

2010. szeptember 22. - sunthatneversets

A Virrasztók Társaságától kaptuk a következő híreket:

Köszönettel kezdjük. Köszönjük a közönségnek a koncertek forró hangulatát, a sok kézszorítást, az együttlét örömét, és azt az érzést, hogy érdemes volt dolgozni. Köszönjük mindazoknak, akik megvásárolták  első albumunkat, Az emlékezés óráját, amelyből a nyáron egy kibővített, angol-magyar szöveges booklettel felszerlt utánnyomás is napvilágot látott. Köszönjük azoknak is, akik letöltötték a lemezt valahonnan, mert reméljük, hogy sok jót mondtak, írtak róla, így segítve ismertségünk növelését.

Az irántunk megnyilvánuló érdeklődés és szeretet hatására, és mert vannak dalok, amelyek meg akarnak születni, a pörgős tavaszi-nyári idény után az elmélyült munkába időszaka következik. A próbateremben készülnek a második album dalai, amelyek várhatóan még komplexebbek, elmélyültebbek lesznek, mint az előzőek. Sok hatás ért bennünket, amelyek lenyomata megtalálható lesz majd a korongon, aminek munkacíme „Memento Mori”. Ami maradt: a borongós, szomorú hangulat, a búcsú, a gyász fájdalma, és a drámai töltésű dalok katarzisa. Elmélázunk élet és halál dolgain a lét-nemlét határán, búcsúzunk szeretteinktől, és biztosan megidézzük majd Vidróckit, a mátrai betyárt, Dandó Ferencet, Zrínyi hadnagyát, és a népi legendák halálmadarát is.

Nem sietünk, akkor adjuk ki a kezünkből az új albumot, ha úgy érezzük, megérett az anyag a közreadásra, és megfelel a mi, valamint a Közönség elvárásainak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr722313274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum